Køb din computer på afbetaling
                via TvAfbetaling.dk

             Fladskærm afbetaling – Køb fladskærm på afbetaling i dag

fladskaerm-afbetaling

Flere tusind danskere køber deres tv på afbetaling – og af rigtig mange årsager: Det gør det hele mere økonomisk overkommeligt, idet du slipper for at betale et større beløb på een gang. Du afdrager blot et mindre beløb hver måned, og på den måde bliver det meget mere overskueligt.

Se alle fladskærms-tv på afbetaling her

Gode grunde til at vælge fladskærm på afdrag

Indrømmet – et fladskærms-fjernsyn kan sagtens løbe op i store summer, og det på trods, at fjernsyn er blevet meget billigere de sidste mange år. Dog er teknologien også blevet bedre, og dette skal du også betale for, for markedet vil ikke tillade produkter, hvor teknologien er for gammel. Så det er altid fordelagtigt at købe en afbetalings-fladskærm.

Fladskærm afdrag når uheldet er ude

Hvis dit fladskærms-fjernsyn pludselig går kaput, og har du tilmed ikke penge til at betale for et nyt, så er finansiering af fladskærmen en rigtig fin løsning. Og ja, det er jo en af de få løsninger, du har til rådighed, hvis du skal købe her og nu. Du kan måske være heldig at tage et lån hos en ven eller banken. Dette kan skam også være en god løsning, men det er ikke altid muligt.

Rentefrit

Du kan købe rentefrit flere steder. Hos Leasy kan du afdrage uden renter såfremt du køber over 12 måneder. Vil du have delbetaling over flere rater og flere måneder, kommer der en rente oveni, som du afdrager hver måned.

Fladskærm afbetaling - Køb fladskærm på afbetaling i dag, 5.8 out of 10 based on 13 ratings 
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.8/10 (13 votes cast)